Árajánlatkérés
Tisztelt Látogató, az oldal tartalmának feltöltése folyamatos.

Energia- és költséghatékony otthonok Önnek

Az alkalmazott, minőségi egyedi gyártási technológiának köszönhetően szabadon, szinte megkötés nélkül tervezhető bármilyen épületforma és nagyság, ráadásul az utólagos átépítés, bővítés is egyszerűbben megoldható.

A tervezés, a gyártás és a kivitelezés során is a nyugat-európai standardokat alkalmazunk, ezzel biztosítva a keleti kényelmet. A felhasznált anyagok a legkorszerűbb igényeket is kiszolgálják,tartósak és ellenállóak. A minőségi és technikai jellemzői megfelelnek a német építési normáknak (DIN) valamint az osztrák (ÖNORM) és a hazaielőírásoknak, a környezetbarát anyagok pedig nem terhelik a természetet.

A technológiánkkal épült készházaknemcsak időtállóak, de energiahatékonyak is, így csökkentve az Ön energiaköltségeités környezetünk terhelését. Válasszon minket rögtön a kezdetektől, hogy az elejétől fogva jól járjon!

A tervezők munkáját a gyártó tanácsadással, konkrét megrendelés esetén tervezési segédlettel (pl. csomóponti ábrákkal) teszi könnyebbé.

Az alapozáshoz, illetve fogadószint kialakításához amennyiben Ön megbízottja végzi készházunkhoz az alapozási munkákat, milliméterpontos alapozási tervet adunk, hogy az elemek pontosan a tervezett helyükre kerülhessenek.

Házilagos kivitelezés esetén a fogadószint műszaki átvétele az Interhaus Kft. részéről történik, 21 nappal a szállítást megelőzően. Mérettűrés: síkban, és átlókban is,+/- 1cm. Külön megbízás alapján a gyártó a fogadószint elkészítését is vállalja.

Tudjon meg még többet a gyártásról és kivitelezésről!

A szendvicsszerkezetű fal- födém- és tetőpanelek előregyártó gépsorokon, folyamatos ellenőrzés mellett készülnek. Az előregyártás lehetővé teszi, hogy az elemek előszerelését üzemben, időjárástól függetlenül végezhessük el. Ha a nyílászárók beépítését, a külső és belső hőszigetelés beépítését, az alapvakolat elkészítését, gipszkarton felszerelését, glettelését, villamos előszerelést, gépészeti előkészítést, vizes helyiségekben a szerelőfalak készítését üzemben végezzük el, a kivitelezés minősége pontosabbá, a helyszíni munkavégzés ideje pedig rövidebbé tehető.

A készházaink külső falainak egy fajta rétegrendjét az ábra mutatja. A panelek magassági méretei mindig az adott belmagassághoz igazodnak. A hosszméret akár 13m is lehet. A számított hőátbocsátási tényező a DIN 4108 szerint K= 0, 19 W/m2K alatti, akár 0.12 is lehet; a hangszigetelés DIN 4109 szerint 58 dB, a tűzállósági határérték alapszerelt konstrukcióban (normál gipszkarton) F-30 ikerházak esetében F-90.

Épületbe építménybe, csak olyan építési terméket építünk be, ami megfelel a 305/2011/EU és a 275/2013. (VII. 16.) Korm. rendeletnek. Az építész által betervezett teljesítménynek megfelelő terméket amennyiben szerepel az Interhaus Barta kft. termékminősítésében, (ETA-12/0516) és rendelkezik tanúsítással akkor legyártjuk, ha nem akkor megfelelő gyártótól megvásároljuk, és az épületbe azt beépítjük! 

Külső nézet

Belső nézet

A teherhordó válaszfalak hasonlóak a külsőkhöz, de csak 100 mm vastagságúak, rétegrendjük szintén az ábrán látható.

Térelválasztásra a Knauf által minősített és tanúsított válaszfalrendszert építjük be.

A födémszerkezet az egyszintes és a többszintes könnyűszerkezetes készház kivitelnél eltérő. Egy szint esetén a szeglemezes úgynevezett GANG NAIL rendszerű, rácsostartó tetőszerkezet alsó övéből kerül kialakításra a födém, míg több szint esetén födémpanelek készülnek statika szerint méretezve.

A tetőszerkezet szintén az építés jellegéhez igazodik. Többszintes készház esetén hőszigetelt tetőpanelek készülnek az ábrán látható módon. Esővíz elvezetésére bármilyen típusú csatorna és ejtővezeték betervezhető illetve felszerelhető. Alapáron horganyzott rendszert biztosítunk.

Tető panel rajz:

A nyílászárók a tervezésnek megfelelő, egyedi vagy típusméretű, fa vagy műanyag szerkezetűek (igény szerint redőnytokosak is) lehetnek, két- és háromrétegű hőszigetelt üvegezéssel ellátva. A fa nyílászárók felületi mázolással védettek.

A belső felületképzés és burkolás az Ön választásaszerint szabadon megválasztható, a költségek könnyedén betervezhetők.

A faanyagvédelem a rendszerre előírt korszerű környezetbarát technológiával történik.

A víz- és csatornaszerelési munkák a helyszínen kerülnek elvégzésre a megrendelő igényei szerint. A csövek a hő-és hangszigetelt aljzatban kapnak helyet.

A villamosság az üzemi gyártás során a függőleges falakban elhelyezett gégecsövekbe, a helyszínen a szigetelt aljzatban elvezetett többrétegű szigeteléssel ellátott, réz kábellel történik.

Gépészet: standard esetben korszerű kombi gázkazánnal, és lemez lapradiátorral számolunk. Igény szerint lehetőség van napelem, napkollektor, levegős hőszivattyú, talajkollektoros hőszivattyú, felülethűtő-fűtő berendezések, hővisszanyerős szellőztetés, elektromos padlófűtés és lapradiátor, sőt, infrafűtés alkalmazására is.

A többszintes épületekbebeépítésre kerülő lépcső elvileg bármilyen formájú, stílusú és anyagú lehet.

Megjegyzés

Jelen „Általános Műszaki” ismertetővel az összes eddigi érvényét veszíti.

Házaink konstrukciójának és felszerelésének műszaki változtatási jogát az építészet fejlődése, illetve a mindenkor érvényes építéssel kapcsolatos előírások alapján, előzetes bejelentés nélkül, fenntartjuk. Külön szolgáltatásokat, a megrendelő által végzett saját munkát, és egyéb, az építéssel kapcsolatos kívánságokat szerződésben rögzítjük.

Velünk biztosra mehet! Épületeinkre 3 év jótállást, 5 és 10 év szavatosságot, valamint az épület vázszerkezetére 30 év szavatosságot vállalunk.